VGL Racing – De kans om heel wat goed te maken


Persbericht

Nog enkele dagen en het hoogtepunt van het Belcar Endurance Championship kan van start gaan tijdens de Eleven Sports 24 Hours of Zolder 2017. Ook voor VGL Racing is het vol spanning aftellen naar het belangrijkste raceweekend van het jaar.

“Na de mechanische pech die we gekend hebben tijdens de eerste twee manches van het kampioenschap 2017, liep alles perfect tijdens de Syntix Superprix, waar we zonder problemen een knappe eerste plaats in de Belcar 3 klasse wisten te pakken en een 9de plaats algemeen. Meteen ook een bevestiging van het harde werk dat de afgelopen maanden geleverd werd. Toch is het altijd vol spanning afwachten tot de jaarlijkse hoogmis in Zolder.”

Het team zal alles op alles zetten om tijdens de Eleven Sports 24 Hours of Zolder 2017 opnieuw op het podium te staan en liefst zo hoog mogelijk. “De achterstand in het algemene Belcar 3 klassement is niet onoverbrugbaar maar het is belangrijk dat we zo veel mogelijk punten pakken tijdens deze wedstrijd. We liggen nu derde in de stand maar willen dankzij de dubbele punten zeker hoger eindigen.”

Het team zal in Zolder met 4 piloten aan de start verschijnen. Naast de vaste piloten Ronald Thienpont en Luc Branckaerts zullen Maik Barten en Frédéric Sels opnieuw van de partij zijn. Vier piloten die het team, de wagen en het circuit door en door kennen.